Wijnhuis
item3b1item4b2item4b1item4a1
item3a
menu2

FRANKRIJK

Champagne

Alsace

Bordeaux

Bourgogne

Côtes du Rhône

Beaujolais

Loire

Sud-Ouest

Languedoc

LUXEMBURG

Moselle

ITALIE

Abruzzo - Pavia

Puglia - Sicilia

Toscana

Piemonte

SPANJE

Tierra Castilla

Rueda - Rioja

Toro

Catalunya - Utiel-Requena

Ribera del Duero

Castilla y Leon

OOSTENRIJK

Andau

HONGARIJE

Tokaj - Szekszard

ZUID-AFRIKA

Western Cape

Robertson Valley

Stellenbosch

ARGENTINIE

Mendoza

CHILI

Luis Felipe Edwards

Montes Premium Wines

CALIFORNIE

Livermore Valley

PORTUGAL

Porto

Bodegas Sobreno

D.O. Toro In de opkomende appellatie Toro, gelegen 66 km ten westen van Valladolid en buur van Ribera del Duero is de gebruikte druif de tinta de toro, nauw verwant met de tempranillo. Het klimaat is vrij extreem: de strenge vorst zorgt voor een natuurlijke beperking van het rendement, terwijl in de hete zomer de rijping optimaal is.

Finca Sobreno Crianza Deze crianzawijn verrast door zijn intense neus, en door zijn krachtige maar elegante smaak met een mooie harmonie tuusen fruit en hout.

Finca Sobreno Reserva Gedurende 14 maanden in Amerikaanse eiken vaten (nieuwe en 1-3 jaar oud), daarna 12 maanden in de fles voor commercialisatie. Deze wijn heeft een diep kersenrood kleur en een rijke maar elegante neus met aroma’s van rijpe vruchten en kruiden (kruidnagel, sandelhout, vanille, chocolade). Het is een krachtige en geconcentreerde maar fluwelige wijn met een prachtige lengteRegelmatig bekroond in concours en door de gespecialiseerde pers (Parker: 92/100; gouden medaille op het Concours Mondial van Brussel)

Fincasobreno
fincasobrenoreserva
zorita

Hacienda Zorita Tempranillo

De druiven worden geplukt in Aribes del Duero in optimale omstandigheden en met perfecte maturiteit. De vatlagering duurt zo'n 10 à 12 maanden en gebeurt zowel met Franse en Amerikaanse eik. Door slechts een lichte filtratie voor het bottelen geeft de wijn zijn volledig potentieel weer in het glas. Diepe robijnrode kleur met toetsen van rijpe kersen. Krachtig in de neus. Een perfecte combinatie van zwart fruit met verfijnde houttoetsen.

ruedablanco

D.O. Rueda In het westen van centraal Spanje, in de provincie Castilla y Leon, op zo'n 170 km van Madrid. Mooie streek voor witte wijnen gelegen tussen Valladolid en Segovia.De assemblage is typisch Spaans: verdejo en viura. Deze wijn heeft een licht strogeel kleur met groene schijn en een frisse, aromatisch fruitige neus met impressies van rijp fruit, citroen en kruiden; hij is fris, elegant en evenwichtig in de mond met een prima afdronk.

2007 (c) Copyright Webmaster Ago.
CastillayLeon
tororoble
item3b1item4b2item4b1item4a1item3a