Wijnhuis
item3bitem4bitem4b1item4a
item3
menu

FRANKRIJK

Champagne

Alsace

Bordeaux

Bourgogne

Côtes du Rhône

Beaujolais

Loire

Sud-Ouest

Languedoc

LUXEMBURG

Moselle

ITALIE

Abruzzo - Pavia

Puglia - Sicilia

Toscana

Piemonte

SPANJE

Tierra Castilla

Rueda - Rioja

Toro

Catalunya - Utiel-Requena

Ribera del Duero

Castilla y Leon

OOSTENRIJK

Andau

HONGARIJE

Tokaj - Szekszard

ZUID-AFRIKA

Western Cape

Robertson Valley

Stellenbosch

ARGENTINIE

Mendoza

CHILI

Luis Felipe Edwards

Montes Premium Wines

CALIFORNIE

Livermore Valley

PORTUGAL

Porto

Bon Courage Chardonnay Prestige De Chardonnay Prestige Cuvee wordt gemaakt van de beste Chardonnay druiven van de oudere wijnstokken. Het sap uit deze druiven ondergaat een rijping van acht maanden op Frans eiken. Voor een maximum aan aroma's en frisheid laat men de wijn ook op zijn gist liggen. Intense Chardonnay met een aroma van perzik en citrus. In de mond komen ook de invloeden van pompelmoes, limoen en lichte vanille en butterscotch naar voren. Prachtige, complexe en lange afdronk!

 

 

Bon Courage Cabernet Sauvignon Aroma's van cassis, krenten, ceder, mint en walnoten zijn te vinden in de eerste aanzet van deze krachtpatser. Een zeer diepe, rijke en elegante wijnmet een overvloed aan zwart fruit, zoals zwartebessen en cassis, en invloeden van noten. Door deondersteuning van stevige en rijpe tannine , evenals de concentratie van het fruit, zorgen ervoordat de wijn zeer geschikt om enige jaren te latenrijpen.

 

 

Bon Courage Pinotage De Pinotage heeft een mooie geur van zwarte bessen, pruimen, vanille en koffie.Eenmaal in de mond opent zich eveneens de smaak van rijp, gekonfijt fruit en een zekere kruidigheid van specerijen, mede dankzij de 12 maanden lagering op eiken vaten.Elegant van structuur en mooi in balans en tevens een goede integratie van de rijping op hout.Door de zachte tannines is de wijn jong al erg lekker, maar zal na enkele jaren opleggen nog zachter van smaak worden.

chardonnayprestige
Unknown
kaartzuidafrika
item3bitem4bitem4b1item4aitem3